5/9/11

Braç de pataca




Ingredients:

6 pataques
1 got menut de llet de soja (o de la que begueu)
fulles d'espinacs
2 talls de pernil dolç de pavo
1 pot d'aulives sense pinyol
2 ous
1 primentó roig escalivat
3 rodanxes de pinya
mayonesa (a n'esta recepta ne vaig provar una de la Heinz que porta ceba i all caramelitzat, li dóna un toc diferent)
sal
pebre


Preparació:

Bullim les pataques i los ous.
Un vegada gelades les pataques, les pelem i axafem en una forquilla (si teniu pasapurés quedarà més fi). Ho barregem en una mica de llet de soja per a que quede més suau. Salpebrem.

Estenem la pataca damun d'un paper de film que serà lo que mos ajudarà a donar-li forma després. Quan estigue planet i li haguem donat forma rectangular, posem al damunt les fulles d'espinacs.


  Fem la barreja del farcit tot tallant a trossets lo pernil dolç de pavo,los ous, la pinya, les aulives i lo primentó (reservarem a banda una mica d'aulives i primentó pa decorar lo braç). Ho barregem tot i li afegim la mayonesa.



Una vegada fet lo farcit ho escampem per damunt dels espinacs, i ja ho podem enrotllar.


Ho dixem a la nevera un parell d'horetes per a que quede fresc (si se fa lo dia ans, millor encara), i ho decorem pa servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada