21/6/11

Triangles de ceba, xampinyons i formatge





Ingredients:

1 paquet de pasta d'ampanadilles
10 xampinyons
1 ceba
1 all
1 pot de brull
1 ou
barreja de llavors (sésam, mill, pipes girasol, pipes carabassa, llavors de ruella...)

Preparació:

Trinxem l'all i tallem la ceba a trossets i ho posem a sofregir. Tallem los xampinyons i los posem al sofregit quan estigue doradet. Ho anem rementant, i quan s'acabe de coure, reservem.

Partim la pasta per a ampanadilles per la mitat. La posem damunt d'una llanda en paper de forn.

Barregem lo sofregit en lo brull en un bol. Agafem la barreja i l'anem posant damunt dels trossets de pasta. Tanquem los trossets de pasta (si no vos aclariu en els mans, ho podeu fer en una forquilla). Una vegada tancades, les pintem per damunt en l'ou batut. Tirem una mica de barreja de llavors per damunt i ho posem a coure al forn al màxim uns 7 ó 10 minuts.

Que ho disfruteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada