27/6/11

Amanida de fideus i mango


Avui algo fresquet, que ja fa calor...


Ingredients:

Fideus d'arròs fins
Enciam
1 mango
Unes quantes tires d'agar-agar
20 cacaus
1 pesteta
1 llimona
oli 
sal
menta

Preparació:

Posem los fideus a remulla en aigua calenta. Quan estiguen cuits los escorrem i dixem gelar. 
Agafem l'agar-agar i la dixem a remulla en aigua gelada. Quan estigue hidratada, l'escorrem.

En un morter triturem los cacaus, afegim la pesteta tallada a rodanxes, l'oli, la sal, lo suc de la llimona i la menta i remenem la vinagreta.

Tallem lo mango a trossets petits. Tallem l'enciam a la mida desitjada.

Muntem l'amanida tot posant per capes los fideus, l'enciam, lo mango, l'agar-agar, i per últim la vinagreta per damunt.Servir ben fresquet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada