1/12/25

Amanida de tardor

 


En lo #RetoInternationaDay i l’ingredient del mes, les maçanes, avui vos porto una amanida en producte de proximitat per a gaudir i acompanyar un bon àpat.

 


Ingredients:

Ruca

2 maçanes varietat Gala

2 moniatos

2 alvocats bacon

Tomaques seques en oli

Anous

Pipes de carabassa

Oli d’auliva

Suc d’una mandarina

Sal

Pebre negre

Llavors de nigela

 

Preparació:

Netegem bé los moniatos, los tallem a daus i los coem al forn en un bon xorro d’oli, sal i pebre. Dixem gelar.

Si ho cuinem lo dia ans, molt millor, així tindrem midó resistent.



Netegem les maçanes i los tallem a tires.

Pelem los alvocats i los tallem a trossos.

Fem una vinagreta en lo suc de mandarina, l’oli d’auliva, sal i pebre negre.

Posem al ruca als plats. Al damunt hi anem posat lo moniato, les tomaques seques en oli, l’alvocat, les anous  i la maçana. Per sobre, les llavors de nigela i les pipes de carabassa.

Servim acompanyada de la vinagreta de mandarina acabada de fer.

 


Si voleu vore més receptes de maçanes que vos faran agafar gana, cliqueu aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada