Tinc la sort de tenir una amiga que sempre me porta halloumi (un formatge de cabra perfecte per a fer a la planxa o a la brasa) per a fer receptes brutals coma aquesta.
Ingredients:
300g gentilles
1 carabassó
200g halloumi
ruca
1/2 ceba tendra
oli d’auliva
sal
pebre negre
comí mòlt
1 fulla de llorer
Preparació:
Coem les gentilles lo dia anterior i així les tindrem fresquetes. Sempre que faig llegums ne faig més per a tenir-ne per a preparar diferents receptes durant la setmana. També les podeu congelar en lo seu caldo i truare-les per a quan les necessiteu.
Les coem en abundant aigua uns 20 min amb sal, comí i la fulla de llorer.
Netegem lo carabassó i lo fem a tires.
Pelem i netegem la ceba i la tallem a juliana fina.
Posem a un bol les gentilles, lo carabassó, la ruca, les tomaques cherries cuites alforn, la ceba, salpebrem, tirem un bon xorro d’oli d’auliva i barregem bé.
Al moment de servim, tallem lo halloumi a làmines i lo passem per la planxa. Ho servim tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada