12/9/24

Amanida de gentilles en halloumi

 


Tinc la sort de tenir una amiga que sempre me porta halloumi (un formatge de cabra perfecte per a fer a la planxa o a la brasa) per a fer receptes brutals coma aquesta.


Ingredients:

300g gentilles

1 carabassó

200g halloumi

ruca

tomaques cherries al forn

1/2 ceba tendra

oli d’auliva

sal

pebre negre

comí mòlt

1 fulla de llorer


Preparació:

Coem les gentilles lo dia anterior i així les tindrem fresquetes. Sempre que faig llegums ne faig més per a tenir-ne per a preparar diferents receptes durant la setmana. També les podeu congelar en lo seu caldo i truare-les per a quan les necessiteu.

Les coem en abundant aigua uns 20 min amb sal, comí i la fulla de llorer.

Netegem lo carabassó i lo fem a tires.

Pelem i netegem la ceba i la tallem a juliana fina.

Posem a un bol les gentilles, lo carabassó, la ruca, les tomaques cherries cuites alforn, la ceba, salpebrem, tirem un bon xorro d’oli d’auliva i barregem bé. 

Al moment de servim, tallem lo halloumi a làmines i lo passem per la planxa. Ho servim tot junt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada