Aquest mes lo repte @retointernationalday mos porta a fer un ‘fast food’ Americà que va sorgir als anys 20. Així que avui aquí teniu la seua versió vegana.
Ingredients:
Per a les vegan burguers:
250g soja texturitzada ja arremullada amb aigua i escorreguda
1/2 c pols de remolatxa
20ml oli d’auliva
sal
pebre negre
panets de burguer (los que preferiu)
ceba caramelitzada
mostassa
formatge vegà a talls
1 tomaca tallada a rodanxes
canonges (o l’enciam o brots que preferiu)
Preparació:
Posem tots los ingredients per a les burguers a un bol i ho triturem a la textura que desitgeu.
Posem la planxa al foc i l’escalfem.
Amb les mans xopes fem boles més o menys iguals i després les aixafem per a donar la forma d’hamburguesa. Les anem posant a la planxa i coent uns 8 minuts.
Amb aquesta quantitat de soja m’han sortit 5 de grans.
Los hi peguem al volta i al damunt posem 2 talls de formatge vegà per a que se vaigue fonent mentre es cou l’altra part.
Mentrestant obrim los panets i los torrem una mica per la part de dins.
Untem una de les llesques amb mostassa i a l’altra hi posem la ceba caramelitzada.
Posem al damunt de la ceba l’hamburguesa amb el formatge, la tomaca i els canonges. Tapem.
Servim al moment acabades de fer.
I a gaudir d’un sopar ben ‘guarro’.
I si voleu vore atres receptes que vos facen venir salivera, visiteu: #CheeseburgerInternationalDay
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada