Recepta senzilla carregada de sabor.
Ingredients:
2 peres grosses
1 massa de pizza sense gluten (o de pasta fullada)
100g gorgonzola
pinyons
1 ou
Preparació:
Precalentem lo forn a 220º.
Estenem la massa de pizza a la llanda del forn damunt d’un tros de paper vegetal. En una forquilla punxem una mica i xafem la voreta a mode de decoració. Pintem amb l'ou batut (en lo que sobre podeu fer una truiteta).
Netegem les peres i les tallem a làmines.
Anem posant les làmines ben repartides per damunt de la massa.
Desfem lo formatge gorgonzola en los dits per damunt les peres i hi repartim uns quants pinyons (amb ametlles o avellanes també queda ben bo!).
Ho coem al forn una 10 minuts o fins que veiguem que la massa és cuita.
Servim acabat de fer, encara que gelada també està molt bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada