22/9/24

Coca de pera en gorgonzola

 

Recepta senzilla carregada de sabor.

Ingredients:

2 peres grosses

1 massa de pizza sense gluten (o de pasta fullada)

100g gorgonzola

pinyons

1 ou


Preparació:

Precalentem lo forn a 220º.

Estenem la massa de pizza a la llanda del forn damunt d’un tros de paper vegetal. En una forquilla punxem una mica i xafem la voreta a mode de decoració. Pintem amb l'ou batut (en lo que sobre podeu fer una truiteta).


Netegem les peres i les tallem a làmines.

Anem posant les làmines ben repartides per damunt de la massa.

Desfem lo formatge gorgonzola en los dits per damunt les peres i hi repartim uns quants pinyons (amb ametlles o avellanes també queda ben bo!).

Ho coem al forn una 10 minuts o fins que veiguem que la massa és cuita.

Servim acabat de fer, encara que gelada també està molt bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada