La recepta d’avui és molt senzilla. Fa molts anys que la faig perquè queden boníssimes i a casa mos agrada molt. He vist que encara no l’havia publicat per aquí i crec que ha d’estar. És perfecta per a l’estiu quan la producció de cherries està al 100%.
Ingredients:
Tomaques cherry
Herbes provençals
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé les
cherries i les eixuguem.
Les posem a
una safata de forn en els herbes provençals al gust i un bon xorro d’oli. Barregem
bé per a que se queden ben impregnade si le sposem al forn a 200º.
Estaran al punt quan veiguem que la pell se comença a obrir.
Les traurem i dixarem gelar.
Són perfectes per acompanyar los plats. Amanides, tabulé, arròs, pasta... també les podeu posar en conserva en oli, afegir-los hi una mica de pesteta si vos agraden picants... les opcions són infinites per a xalar minjant-ne!
I vatros, les feu d’alguna atra manera?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada