20/8/23

Cherries al forn

 


La recepta d’avui és molt senzilla. Fa molts anys que la faig perquè queden boníssimes i a casa mos agrada molt. He vist que encara no l’havia publicat per aquí i crec que ha d’estar. És perfecta per a l’estiu quan la producció de cherries està al 100%.

Ingredients:

Tomaques cherry

Herbes provençals

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem bé les cherries i les eixuguem.

Les posem a una safata de forn en els herbes provençals al gust i un bon xorro d’oli. Barregem bé per a que se queden ben impregnade si le sposem al forn a 200º.


Estaran al punt quan veiguem que la pell se comença a obrir.

Les traurem i dixarem gelar.

Són perfectes per acompanyar los plats. Amanides, tabulé, arròs, pasta... també les podeu posar en conserva en oli, afegir-los hi una mica de pesteta si vos agraden picants... les opcions són infinites per a xalar minjant-ne!

I vatros, les feu d’alguna atra manera?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada