200g quinoa
1 dent d’all
200g
xampinyons
1 ceba
1 manoll
espàrrecs de marge
6 tomaques
seques
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem la
quinoa i la bullim en lo doble d’aigua.
Quan estigue
cuita, la reservem.
Mentrestant,
pelem i trinxem la dent d’all.
La saltegem
a la pella en un xorret d’oli.
Pelem la
ceba, la fem a trossets i l’afegim a la paella.
Netegem los
xampinyons, los fem a làmines.
Netegem los espàrrecs
i los tallem a trossets. Ho afegim tot a la paella i saltegem.
A últim
moment, tallem les tomaques seques a trossets i les afegim.
Servim acabat de fer.
És una recepta
perfecta per a carmanyola o per a minjar fresqueta acompanyada d’una mica de
ruca. Com més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada