15/8/23

Quinoa en tomaques seques, xampinyons i espàrrecs

Ingredients.

200g quinoa

1 dent d’all

200g xampinyons

1 ceba

1 manoll espàrrecs de marge

6 tomaques seques

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem la quinoa i la bullim en lo doble d’aigua.

Quan estigue cuita, la reservem.

Mentrestant, pelem i trinxem la dent d’all.

La saltegem a la pella en un xorret d’oli.

Pelem la ceba, la fem a trossets i l’afegim a la paella.

Netegem los xampinyons, los fem a làmines.

Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets. Ho afegim tot a la paella i saltegem.

A últim moment, tallem les tomaques seques a trossets i les afegim.


A continuació, afegim la quinoa, salpebrem i remenem bé un parell de minuts per a que queden tots los ingredients ben integrats.

Servim acabat de fer.

És una recepta perfecta per a carmanyola o per a minjar fresqueta acompanyada d’una mica de ruca. Com més vos agrade.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada