25/8/23

Pastís de bajoques

 


Un pastís fresquet ben bo.

Ingredients:

500g bajoques planes

Tomaques cherries

2 ous

1 tassa de farina d’arròs integral

200g formatge fresc (tipo brull o mascarpone també serviria)

4C iogurt de coco (o lo que tingueu natural)

Sal

Pebre negre

1C herbes provençals

 

Preparació:

Netegem les bajoques i les coem sanceres al vapor.

Una vegada cuites les posem en aigua i gel per a que mantinguen lo color ben verd.


Barregem a un bol los ous, la farina, lo iogurt, lo formatge i les herbes provençals. Salpebrem al gust.

Escorrem bé les bajoques.

Netegem les cherries i els tallem per la mitat.

Al motlle que vulguem fer lo pastís (jo he escollit un rectangular), li posem un tros de paper vegetal per tal de poder desemmotllar-ho millor després.

Posem les mitats de cherry  i després anem fent capes amb les bajoques i la massa que hem fet.

Ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts (tot dependrà del forn). Quan veiguem que estigue quallat, traiem del forn i dixem gelar. En acabar, ho posem a la nevera un mínim de dues hores per a que estigue ben fresquet a l’hora de servir.

Bon profit!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada