Un pastís fresquet ben bo.
Ingredients:
500g
bajoques planes
Tomaques cherries
2 ous
1 tassa de
farina d’arròs integral
200g
formatge fresc (tipo brull o mascarpone també serviria)
4C iogurt de
coco (o lo que tingueu natural)
Sal
Pebre negre
1C herbes
provençals
Preparació:
Netegem les
bajoques i les coem sanceres al vapor.
Una vegada
cuites les posem en aigua i gel per a que mantinguen lo color ben verd.
Barregem a un bol los ous, la farina, lo iogurt, lo formatge i les herbes provençals. Salpebrem al gust.
Escorrem bé
les bajoques.
Netegem les
cherries i els tallem per la mitat.
Al motlle
que vulguem fer lo pastís (jo he escollit un rectangular), li posem un tros de
paper vegetal per tal de poder desemmotllar-ho millor després.
Posem les mitats de cherry i després anem fent capes amb les bajoques i la massa que hem fet.
Ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts (tot dependrà del forn). Quan veiguem que estigue quallat, traiem del forn i dixem gelar. En acabar, ho posem a la nevera un mínim de dues hores per a que estigue ben fresquet a l’hora de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada