Ingredients:
250g orzo de
cigrons
4 polpets
½ primentó
roig
1 ceba
1 primentó
verd
1 tomaca
2C tomaca concertada
1 fulla de
llorer
2l aigua
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem los
polpets i los posem a l’olla inox de la Magimix
Cook Expert. Hi posem l’aigua i la fulla de llorer. Programem: EXPERTO 35min 100º. També ho podeu fer
en l’olla a pressió o en qualsevol altra que tingueu.
Netegem los primentons
i la tomaca i los tallem a daus.
Pelem la
ceba i la tallem a daus ben menuts.
Posem un bon
xorro d’oli a la cassola de terra i ho sofregim. A mitant cocció, afegim al
tomaca concentrada i acabem de fer lo sofregit.
Tirem l’orzo i lo sofregim una miqueta. Salpebrem al gust.
Escorrem bé los polps i los tallem a trossets.
Colem lo
caldo i reservem.
Posem los trossets de polp a la cassola i anem afegint caldo segons necessite l’orzo. Remenem de tant en tant.
Quan veiguem que la pasta estigue ja casi cuita, apaguem lo foc i dixem reposar un parell de minuts.
Servim acabat de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada