30/8/23

Orzo de cigrons en polp

 


Ingredients:

250g orzo de cigrons

4 polpets

½ primentó roig

1 ceba

1 primentó verd

1 tomaca

2C tomaca concertada

1 fulla de llorer

2l aigua

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem los polpets i los posem a l’olla inox de la Magimix Cook Expert. Hi posem l’aigua i la fulla de llorer. Programem: EXPERTO 35min 100º. També ho podeu fer en l’olla a pressió o en qualsevol altra que tingueu.

Netegem los primentons i la tomaca i los tallem a daus.

Pelem la ceba i la tallem a daus ben menuts.

Posem un bon xorro d’oli a la cassola de terra i ho sofregim. A mitant cocció, afegim al tomaca concentrada i acabem de fer lo sofregit.


Tirem l’orzo i lo sofregim una miqueta. Salpebrem al gust.

Escorrem bé los polps i los tallem a trossets.

Colem lo caldo i reservem.

Posem los trossets de polp a la cassola i anem afegint caldo segons necessite l’orzo. Remenem de tant en tant.

Quan veiguem que la pasta estigue ja casi cuita, apaguem lo foc i dixem reposar un parell de minuts.

Servim acabat de fer.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada