La recepta d’avui està feta a mode de postre en racions de tasseta de cafè. També la podeu fer per esmorzar, berenar... i adaptar la mida de la ració al vostre gust.
Ingredients:
2C de chia
per persona
1c cacao pur
per persona
20ml llet de
coco per persona
3C xarop d’atzavara
(o qualsevol altre “sucre” que vos agrade per endolcir)
Gerds
Coco deshidratat
laminat
Preparació:
Barregeu la
chia en lo cacao pur i la llet de coco.
Ho dixeu a la nevera tota la nit.
Per a presentar-ho, ho triturarem amb lo xarop d’atzavara. Jo he utilitzat la cuba grossa de la Magimix Cook Expert programant 2 minuts.
Ho posem en
tassetes individuals i decorem al gust.
Servim immediatament o bé o guardeu a la nevera fins al moment de servir.
Podeu canviar la llet vegetal i també els “toppings” al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada