17/8/24

Tomaca farcida de burrata

 

L’agost és lo mes de les tomaques i les tomaques m’encanten. Avui dia podem trobar-ne tot l’any, però lo gust de les tomaques d’agost és incomparable, i més, si les cultiveu vatros mateixos o les compreu de proximitat.

Per a participar al repte InternationalDay aquest mes m’he decantat per una recepta fresqueta, fàcil de fer i ideal per a compartir .


Ingredients:

1 tomaca ben grossa

1 burrata

barreja de brots tendres

aulives liofilitzades

festucs

3C pesto

oli d’auliva

pebre negre


Preparació:

Escaldem la tomaca i la pelem.

Abuidem lo seu interior (no ho tireu, guardeu-ho per a una salsa, pa en tomaca...) tot fent un forat prou gran per a que mos entre la burrata sencera.

Farcim la tomaca en la burrata.

Barregem lo pesto en un bon xorro d’oli, que quede una salsa emulsionada però clareta.

Posem a un plat la barreja de brots tendres i la tomaca farcida al mig de cap per avall.


Per damunt hi repartim lo pesto, posem pebre al gust i ho decorem en les aulives i los festucs per a donar-li un toc cruixent.

Servim i un cop a la taula la tallem per a barrejar-ho be tot.

Si voleu vore més receptes per a commemorar lo dia de la tomaca del #TomateInternationalDay, cliqueu a la imatge:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada