L’agost és lo mes de les tomaques i les tomaques m’encanten. Avui dia podem trobar-ne tot l’any, però lo gust de les tomaques d’agost és incomparable, i més, si les cultiveu vatros mateixos o les compreu de proximitat.
Per a participar al repte InternationalDay aquest mes m’he decantat per una recepta fresqueta, fàcil de fer i ideal per a compartir .
Ingredients:
1 tomaca ben grossa
1 burrata
barreja de brots tendres
aulives liofilitzades
festucs
3C pesto
oli d’auliva
pebre negre
Preparació:
Escaldem la tomaca i la pelem.
Abuidem lo seu interior (no ho tireu, guardeu-ho per a una salsa, pa en tomaca...) tot fent un forat prou gran per a que mos entre la burrata sencera.
Farcim la tomaca en la burrata.
Barregem lo pesto en un bon xorro d’oli, que quede una salsa emulsionada però clareta.
Posem a un plat la barreja de brots tendres i la tomaca farcida al mig de cap per avall.
Per damunt hi repartim lo pesto, posem pebre al gust i ho decorem en les aulives i los festucs per a donar-li un toc cruixent.
Servim i un cop a la taula la tallem per a barrejar-ho be tot.
Si voleu vore més receptes per a commemorar lo dia de la tomaca del #TomateInternationalDay, cliqueu a la imatge:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada