22/8/24

Amanida de préssec i formatge tendre de cabra

 

Les amanides en préssec a l’estiu són d’allò més bones!


Ingredients:

1 préssec gros

enciam

1 tros de formatge de cabra tendre

1/2 ceba tendra

aulives negres d’Aragó

pipes pelades

cebollí

sal

oli d’auliva

pebre negre


Preparació:

Netegem l’enciam i lo tallem a trossos. Lo posem a un plat gros (o en plats individuals, com preferiu).

Pelem lo préssec i lo tallem a daus i lo repartim per damunt de l’enciam. Fem lo mateix en la ceba tendra.

Tallem lo formatge a daus i també lo posem al plat.

Repartim per sobre unes aulives i una mica de pipes.

Netegem lo cebollí i lo tallem a trossets menuts per damunt.

Servim i amanim amb oli d’auliva, sal i pebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada