Una recepta fresqueta d’aprofitament.
Ingredients:
A aquesta recepta no poso quantitats, tots és orientatiu, a ull, amb les sobres de la nevera.
Xampinyons
Arròs basmati integral cuit
Pinya
Shitake
Maionesa
Ruca
Cherries
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Orenga
Pimentó roig picant
Preparació:
Netegem los xampinyons i los fem a la planxa.
Los peus los tallem a trossets i los saltejarem a una paella en un xorret d’oli en los shitake que hauren netejat i fet a trossets.
Dixarem gelar tots los bolets.
Tallarem la pinya a trossets.
Barrejarem l’arròs amb la pinya i los bolets. Després posarem maionesa al gust i acabarem de barrejar-ho tot bé.
Posarem a una safata la ruca i els cherries.
Farcirem los xampinyons amb l’amanida d’arròs i los anirem posant a la safata.
Després hi posarem una mica d’orenga i primentó roig per damunt i ja podrem gaudir d’un plat ben fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada