27/8/24

Xampinyons farcits d’amanida d’arròs

 



Una recepta fresqueta d’aprofitament.


Ingredients:

A aquesta recepta no poso quantitats, tots és orientatiu, a ull, amb les sobres de la nevera.

Xampinyons

Arròs basmati integral cuit

Pinya

Shitake

Maionesa

Ruca

Cherries

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Orenga

Pimentó roig picant


Preparació:

Netegem los xampinyons i los fem a la planxa.


Los peus los tallem a trossets i los saltejarem a una paella en un xorret d’oli en los shitake que hauren netejat i fet a trossets.

Dixarem gelar tots los bolets.

Tallarem la pinya a trossets.

Barrejarem l’arròs amb la pinya i los bolets. Després posarem maionesa al gust i acabarem de barrejar-ho tot bé.


Posarem a una safata la ruca i els cherries.

Farcirem los xampinyons amb l’amanida d’arròs i los anirem posant a la safata.

Després hi posarem una mica d’orenga i primentó roig per damunt i ja podrem gaudir d’un plat ben fresquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada