Un pastís perfecte per a vegans, celíacs i intolerants als làctics.
Ingredients:
Per a cada pis de pastís (en farem 3):
1 tassa de pastanaga ratllada
1 plàtan madur
4C compota de maçana
1/2 tassa farina avena
1/2 tassa farina de fajol
1C espècies per a galetes
1C llevadura en pols
Per al farcit i decorar:
2 alvocats grossos
1 plàtan
4 dàtils
4C cacau pur en pols
nabius
gerds
ametlles trossejades
Preparació:
Netegem, pelem i ratllem els pastanagues.
Pelem els plàtans.
Barregem tots els ingredients dels cocs. Primer per separat, els secs i els humits. Després ho anem integrant tot junt.
Ho posem als motlles desitjats i ho coem.
Aquest cop jo ho he cuit al vapor (però també es pot fer al forn). Ho he fet amb la vaporera XL de la Magimix Cook Expert tot programant: COCCIÓN/VAPOR XL 30min 180º.
Una vegada fets els desemmotllem i dixem gelar damunt d’una reixa.
Preparem la crema de cacao al processador d’aliments. JO ho he fet amb la cuba grossa de la Magimix Cook Expert. Pelem els alvocats i els plàtan, traiem els pinyols dels dàtils i ho posem tot amb el cacau a la cuba. Programem: ROBOT 2min.
Muntem el pastís tot posant una mica de crema de cacau entre capa i capa i la restant li posem una capa per sobre.
Decorem amb els gerds, els nabius i les ametlles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada