Amb aquesta aprotació participo al #RetoInternationaDay que aquest mes va dedicat a la pizza.
De pizzes n’hi
ha per tots los gustos, i aquesta és la que he preparat a casa amb l’ajuda de la
meua xicoteta chef.
Ingredients:
200g barreja
de farines sense gluten
60ml aigua
2C oli d’auliva
Sal
2 tomaques
4 xampinyons
¼ de maçana
Ruca
Herbes provençals
Formatge vegà
(lo que més vos agrade)
Oli picant
Preparació:
Barregem la
farina en l’oli d’auliva, l’aigua i la sal al gust fins obtenir una massa
compacta que puguem moldejar fàcilment i no se mos apegue a les mans.
Si fessem
una massa en gluten li posaríem llevadura i la dixariem reposar. Però com que
la intenció és fer una massa “ràpida” i cruixent no n’hem posat ni dixem
reposar.
Donem forma a la base de la pizza.
La posem a
una llanda de pizza amb paper vegetal a sota.
Precalentem lo
forn a 220º.
Netegem i
tallem les tomaques a rodanxe si les repartim a la base.
Netegem los xampinyons i la maçana i ho tallem a làmines fines que repartirem per damunt de la tomaca.
Posarem herbes provençals al gust.
I una mica
de formatge vegà. Jo només n’he posat a mitja pizza, l’altra meitat, sense.
Ho coem al forn fins que veiguem que la massa estigue cuita i lo de dalt comence a estar doradet.
Repartim per sobre una mica de ruca i tallem a trossets les tomaques seques. Una miqueta d’oli picant al gust per damunt i a gaudir d’una pizza casolana ben bona.
Si voleu vore més receptes de súper pizzes, visiteu: #PizzaInternationaDay
¡Madre mia! Que rica, me encanta.
ResponEliminaQue rica se ve!!!
ResponElimina