28/5/25

Mini burgers de sépia

 


Avui amb el #HamburgerInternationaDay repte porto unes mini burguers de sépia que són perfectes per a compartir amb els amics i als més menuts de casa los hi encanten.

 Ingredients:

(per a unes 16-18 unitats)

6 sépies

2 dents d’all

1 manollet de julivert

2C farina de cigrons

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Panets de mini burger

Allioli

Cherries

Brots tendres

Ceba caramel·litzada

 

Preparació:

Netegem bé les sépies si no ens les han netejat a la peixateria. Les posem a un processador d’aliments. Jo les he posat a la cuba grossa de la Magimix Cook Expert. Pelem les dents d’all i les afegim, posem julivert al gust, pebre i la farina de cigrons. Ho triturem bé tot. Jo he programat 1 minut.



Preparem la planxa en un xorret d’oli d’auliva, anem fent les mini burgers en les mans xopes per a que no se’ns apeguen i les coem bé pels dos costats.


Tallem los panets per la mitat i també els cherries. Torrem una mica los panets per a que estiguen més cruixents.


Muntem les mini burgers tot posant una mica de ceba caramel·litzada, los brot tendres, la mini burger de sépia, la cherry i untem lo pa de sobre en una mica d’allioli. Les aguantem en escuradents i les servim.



Aguantem bé 2 o 3 dies a la nevera, si no també podem fer-ne més quantitat congelar-les. Ah! I també les podeu fer més grosses!


I si voleu vore altres idees de burgers que segurament vos faran salivar, visiteu el següent enllaç: Reto International Day


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada