Avui amb el #HamburgerInternationaDay repte porto unes mini burguers de sépia que són perfectes per a compartir amb els amics i als més menuts de casa los hi encanten.
(per a unes 16-18 unitats)
6 sépies
2 dents d’all
1 manollet de julivert
2C farina de cigrons
Oli d’auliva
Pebre negre
Panets de mini burger
Allioli
Cherries
Brots tendres
Ceba caramel·litzada
Preparació:
Netegem bé les sépies si no ens les han netejat a la peixateria. Les posem
a un processador d’aliments. Jo les he posat a la cuba grossa de la Magimix
Cook Expert. Pelem les dents d’all i les afegim, posem julivert al gust, pebre
i la farina de cigrons. Ho triturem bé tot. Jo he programat 1 minut.
Preparem la planxa en un xorret d’oli d’auliva, anem fent les mini burgers en les mans xopes per a que no se’ns apeguen i les coem bé pels dos costats.
Tallem los panets per la mitat i també els cherries. Torrem una mica los panets per a que estiguen més cruixents.
Muntem les mini burgers tot posant una mica de ceba caramel·litzada, los brot tendres, la mini burger de sépia, la cherry i untem lo pa de sobre en una mica d’allioli. Les aguantem en escuradents i les servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada