La recepta d’avui és d’un llibre de cuina que me vaig comprar quan vam fer la Deutsche Alpenstrasse. Schwäbisch kochen de Karola Wiedemann i Martina Kiel està ple de receptes que segur vos agradaran.
La que vos porto avui se servix tradicionalment a mode d’acompanyament en chucrut o també se pot fer dolça i acompanyar la compota de poma. Ah! I els he vist cuinats com si fossen pasta o gnocchis.
Ingredients:
600g de
patataques
1 pastanaga
grossa
150g farina
(jo he utilitzat meitat arròs, meitat avena sense gluten)
1 ou
Sal
Julivert
Nou moscada
Pebre negre
Mantega (jo
he utilitzat oli d’auliva)
Preparació:
Netegem i
bullim la pastanaga i les pataques.
Una vegada
cuites ho dixem gelar una mitja horeta com a mínim.
Pelem la
pastanaga i la triturem en lo julivert.
Pelem les pataques i les aixafem.
Barregem les pataques en lo julivert i pastanaga picats, la farina, l’ou. Salpebrem al gust i afegim nou moscada. Fem una massa que puguem moldejar en les mans i donar-li forma.
Fem formetes
així allargadetes i les fregim a la paella en una mica d’oli fins a dorar-les.
Les anem traient i reservant.
Servim
acompanyat de xucrut. A casa els hem sucat en una miqueta de mostassa i estaven
boníssims.
Ara, hauré
de provar la recepta dolça!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada