Ingredients:
2 tasses
polenta
500ml caldo
verdura
100g
xampinyons
100g
portobello
50g
camagrocs
4 ous
2 dents d’all
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
los bolets. Tallem los xampinyons i los portobello en 4 trossos.
Pelem les dents d’all i les trinxem. Les posem a la paella en un bon xorro d’oli i dorem una mica. Seguidament afegim los bolets i saltegem. Salem al gust.
Mentrestant coem
la polenta en un casso en lo caldo de verdura sense parar de remenar.
Salpebrem.
Bullim los
ous. Aquesta vegada los farem durs, però també los podríeu dixar en lo rovell
mig cru i que a l’obrir-los ho puguessem barrejar tot.
Pelem los
ous i los tallem a daus.
Servim la polenta als plats individuals emplatant-la en un motlle. Al damunt hi repartim lo saltejat de bolets i los trossets d’ou.
Servim acabat de fer.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada