2/2/24

Polenta en bolets i ou

 


Ingredients:

2 tasses polenta

500ml caldo verdura

100g xampinyons

100g portobello

50g camagrocs

4 ous

2 dents d’all

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem bé los bolets. Tallem los xampinyons i los portobello en 4 trossos.

Pelem les dents d’all i les trinxem. Les posem a la paella en un bon xorro d’oli i dorem una mica. Seguidament afegim los bolets i saltegem. Salem al gust.

Mentrestant coem la polenta en un casso en lo caldo de verdura sense parar de remenar. Salpebrem.

Bullim los ous. Aquesta vegada los farem durs, però també los podríeu dixar en lo rovell mig cru i que a l’obrir-los ho puguessem barrejar tot.

Pelem los ous i los tallem a daus.

Servim la polenta als plats individuals emplatant-la en un motlle. Al damunt hi repartim lo saltejat de bolets i los trossets d’ou.

Servim acabat de fer.

Bon profit!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada