23/3/21

Quinoa en carabassa, pèsols i xampinyons

 

Un plat senzill i perfecte per a la carmanyola que pot formar part del vostre batch cooking setmanal.

 

Ingredients:

1 carabassa (400g aprox.)

200g xampinyons

1 tassa de pèsols

2 tasses de quinoa

Sal

Oli

Pebre negre

 

Preparació:

Partim la carabassa per la mitat, li traiem les pipes i la coem al forn a 170º fins que estigue cuita (blaneta).


Després la tallem a daus.

Netegem los xampinyons i los tallem a làmines. Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem.

Bullim los pèsols.

Coem la quinoa.

Podem preparar lo plat al moment en 5 minuts si ja hem preparat los ingredients amb antelació per separat. Només caldrà guardar-los en recipients hermètics a la envera per a la setmana. Cuinant 2-3h una tarda a la setmana pot facilitar-vos lo dia a dia i tenir la setmana organitzada.

A una paella posem un xorret d’oli, los xampinyons, la quinoa i los pèsols. Salpebrem i saltegem uns 5 minuts. 

Afegim la carabassa, saltegem 2 minuts més i ja podem servir o guardar a la carmanyola per a un bon dinar.


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari