26/10/23

Guisat de fajol i bolets

 



Ingredients:

300g fajol

1l caldo verdura

100g shitake

100g portobello

½ primentó roig

1 ceba

2C tomaca concentrada

1c herbes provençals

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem lo primentó i la ceba.

Ho tallem a daus i ho posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert en un bon xorro d’oli i programem: COCCIÓN/DORAR.


A mitant cocció parem i afegim la tomaca concentrada.

Mentrestant netegem i tallem los shitake i los portobello. Ho afegim a l’olla inox amb les herbes provençals i salpebrem. Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Pugem lo temps predeterminat 30 minuts.

Netegem lo fajol.

Als 15 minuts de cocció afegim lo fajol i lo caldo de verdura.

Ho dixem coure i servim acabat de fer en finalitzar lo programa.

Si no teniu la Magimix Cook Expert simplement fem lo sofregit a una cassola i després coem a foc lent lo fajol fins que veiguem que aquest ha absorbit lo caldo i està cuit.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada