Ingredients:
300g fajol
1l caldo
verdura
100g shitake
100g
portobello
½ primentó
roig
1 ceba
2C tomaca
concentrada
1c herbes
provençals
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem lo primentó
i la ceba.
Ho tallem a
daus i ho posem a la olla inox de la Magimix
Cook Expert en un bon xorro d’oli i programem: COCCIÓN/DORAR.
A mitant cocció parem i afegim la tomaca concentrada.
Mentrestant netegem i tallem los shitake i los portobello. Ho afegim a l’olla inox amb les herbes provençals i salpebrem. Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Pugem lo temps predeterminat 30 minuts.
Netegem lo
fajol.
Als 15 minuts de cocció afegim lo fajol i lo caldo de verdura.
Ho dixem coure i servim acabat de fer en finalitzar lo programa.
Si no teniu la Magimix Cook Expert simplement fem lo sofregit a una cassola i després coem a foc lent lo fajol fins que veiguem que aquest ha absorbit lo caldo i està cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada