31/10/23

Pastís de mill, espinacs i feta

 


 

Ingredients:

1kg d’espinacs frescos

300g mill

150g feta marinat en oli i primentó

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem lo mill i lo coem en abundant aigua i sal al gust. Quan estigue ben cuit l’escorrem i reservem.


Netegem bé los espinacs i los saltegem a la paella en un xorret d’oli. Salpebrem.

Preparem la safata per al pastís. jo l’hi he posat un tros de paper vegetal per a poder desemmotllar-ho millor, però també ho podríeu fer sense i servir-ho en la mateixa safata, com preferiu.

Posem una capa de mill, una d’espinacs i uns quants daus de feta. Repetim lo mateix i per acabar posem una última capa de mill i per sobre una mica de feta desfet amb les mans.

Ho coem al forn uns 25 minuts a180º i ja tindrem lo pastis fet.

El podem minjar acabat de fer, tebi o fresquet.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada