Ingredients:
1kg d’espinacs
frescos
300g mill
150g feta
marinat en oli i primentó
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem lo mill i lo coem en abundant aigua i sal al gust. Quan estigue ben cuit l’escorrem i reservem.
Netegem bé los espinacs i los saltegem a la paella en un xorret d’oli. Salpebrem.
Preparem la
safata per al pastís. jo l’hi he posat un tros de paper vegetal per a poder
desemmotllar-ho millor, però també ho podríeu fer sense i servir-ho en la mateixa
safata, com preferiu.
Posem una capa de mill, una d’espinacs i uns quants daus de feta. Repetim lo mateix i per acabar posem una última capa de mill i per sobre una mica de feta desfet amb les mans.
Ho coem al forn uns 25 minuts a180º i ja tindrem lo pastis fet.
El podem minjar acabat de fer, tebi o fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada