Per a celebrar el #HotSauceInternationalDay que millor que un bon curry roig.
Ingredients:
4 carabassons
150g xampinyons
150g portobello
200g Heura
4C curry roig
400ml llet de coco
Oli d’auliva (o de coco si preferiu)
Sal
Cacauets
Preparació:
Netejarem bé los xampinyons i los portobello i los tallarem
a làmines.
A una paella posarem un bon xorro d’oli i lo curry roig.
Acalentarem una mica i seguidament afegirem los bolets.
Mentrestant desfem la heura a trossets més menuts i l’afegim al saltejat. Quan veiguem que los bolets ja estan casi cuits, afegim la llet de coco. Corregiu de sal si ho creieu necessari. Dixem coure a foc lent uns 15-20 minuts per a que la salsa espesixque.
Mentrestant netegem los carabassons i fem los espaguetis. Los
escaldem per a que estiguen calentets.
Repartim los espaguetis de carabassó als bols i per sobre la salsa de curry roig. Si vos ve de gust podeu posar-hi uns cacauets per sobre i una mica més de curry roig per a fer-ho ben picant.
I si voleu vore més receptes fetes per altres companys i companyes bloggers o instagramers, cliqueu aquí: Hot Sauce International Day.
Qué buenos estos spaguettis de calabacín o #zoodles bien picantitos, una auténtica delicia!!!
ResponElimina