Avui una recepta dolceta, fàcil i saludable apta per a tota la família per a presentar-vos lo llibre del mes: Convierte la alimentación en tu arma secreta de Héctor Roca.
Tinc lo
plaer de conèixer a Héctor, un gran cuiner, que ara fa uns mesos va publicar
aquest llibre que no només ve carregat de receptes saludables i fàcils de fer,
si no que també ens dóna unes claus des del punt de vista nutricional per tal
de poder portar una alimentació natural i saludable. Una llibre que es llegeix
d’una tirada i amb el qual podrem fer moltes receptes per al nosre dia a dia
cuinant amb la família.
Ingredients:
3 ous
150g
pastanaga ratllada
100g flocs d’avena
150g farina
d’avena
130g sucre
de coco
1c canyella
molta
15g
llevadura
80ml oli d’auliva
1 grapadet
de panses (jo li he afegit també anous a trossets)
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
Al bol de l’olla
inox de la Magimix Cook Expert trenquem
els ous i afegim lo sucre de coco. Posem l’accessori de muntar clares i
programem: PANADERÍA/MONTAR CLARAS.
Si no, amb qualsevol aparell que tingueu per a muntar clares vos anirà bé i si no, ho fem manualment amb les varetes.
Afegim la pastanaga ratllada i l’oli i ho barregem bé. Programem mig minut més.
A un bol barregem los ingredients secs: la farina, les panses i les anous, també la llevadura i la canyella en pols.
Afegim la mescla líquida i ho barregem tot bé al bol.
Preparem la llanda en un tros de paper vegetal i ho aboquem. Repartim los flocs d’avena pel damunt i ho coem uns 30-40 minuts fins que estigue fet (tot dependrà del vostre forn).
Lo dixem gelat i ja mol podrem minjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada