7/11/23

Un llibre, una recepta (70). Coc de pastanaga i avena

 


Avui una recepta dolceta, fàcil i saludable apta per a tota la família per a presentar-vos lo llibre del mes: Convierte la alimentación en tu arma secreta de Héctor Roca.

Tinc lo plaer de conèixer a Héctor, un gran cuiner, que ara fa uns mesos va publicar aquest llibre que no només ve carregat de receptes saludables i fàcils de fer, si no que també ens dóna unes claus des del punt de vista nutricional per tal de poder portar una alimentació natural i saludable. Una llibre que es llegeix d’una tirada i amb el qual podrem fer moltes receptes per al nosre dia a dia cuinant amb la família.

 

Ingredients:

3 ous

150g pastanaga ratllada

100g flocs d’avena

150g farina d’avena

130g sucre de coco

1c canyella molta

15g llevadura

80ml oli d’auliva

1 grapadet de panses (jo li he afegit també anous a trossets)

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º.

Al bol de l’olla inox de la Magimix Cook Expert trenquem els ous i afegim lo sucre de coco. Posem l’accessori de muntar clares i programem: PANADERÍA/MONTAR CLARAS.


Si no, amb qualsevol aparell que tingueu per a muntar clares vos anirà bé i si no, ho fem manualment amb les varetes.

Afegim la pastanaga ratllada i l’oli i ho barregem bé. Programem mig minut més.

A un bol barregem los ingredients secs: la farina, les panses i les anous, també la llevadura i la canyella en pols.

Afegim la mescla líquida i ho barregem tot bé al bol.

Preparem la llanda en un tros de paper vegetal i ho aboquem. Repartim los flocs d’avena pel damunt i ho coem uns 30-40 minuts fins que estigue fet (tot dependrà del vostre forn).

Lo dixem gelat i ja mol podrem minjar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada