Ingredients:
2 plàtans
madurs
2 massanes Golden
Flocs d’avena
fins
¼ tassa de
panses
1c canyella
en pols
Preparació:
Posem les
panses a remulla en aigua uns 20 minuts abans.
Precalentem lo
forn a 200º.
Pelem les
massanes i les fem a trossets.
Les coem en
una mica d’aigua en un caso fins que estiguen tovetes.
Pelem los
plàtans i los aixafem en la forquilla.
Escorrem bé
la massana i també l’aixafem en la forquilla.
A un bol
posem los plàtans, la massana, les panses i la canyella. Ho barregem bé.
A continuació anem posant los flocs d’avena i remenant fins que obtinguem una massa que puguem moldejar en les mans.
A una llanda de forn hi posem paper vegetal. Fem boletes i les posem a sobre. Després les aixafem una mica amb la mà per a donar la forma de galeta.
Coem uns 10-15 munts al forn fins que estiguen doradetes.
Les dixem gelar i ja podrem gaudir-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada