21/10/23

Galetes d’avena, plàtan i massana

 


Ingredients:

2 plàtans madurs

2 massanes Golden

Flocs d’avena fins

¼ tassa de panses

1c canyella en pols

 

Preparació:

Posem les panses a remulla en aigua uns 20 minuts abans.

Precalentem lo forn a 200º.

Pelem les massanes i les fem a trossets.

Les coem en una mica d’aigua en un caso fins que estiguen tovetes.

Pelem los plàtans i los aixafem en la forquilla.

Escorrem bé la massana i també l’aixafem en la forquilla.

A un bol posem los plàtans, la massana, les panses i la canyella. Ho barregem bé.


A continuació anem posant los flocs d’avena i remenant fins que obtinguem una massa que puguem moldejar en les mans.

A una llanda de forn hi posem paper vegetal. Fem boletes i les posem a sobre. Després les aixafem una mica amb la mà per a donar la forma de galeta.

Coem uns 10-15 munts al forn fins que estiguen doradetes.

Les dixem gelar i ja podrem gaudir-les.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada