Ingredients:
1 carabassa
cacauet
1 ceba
grossa
4
pastanagues
100g panís
cuit
1 manollet
de tirabecs o bajoques
200g tomaca
en conserva o tomaca pelada
1l caldo
verdura
2C espècies
de curry
1 fulla de
llorer
Sal
Oli de coco
Preparació:
Pelem i
tallem la ceba a juliana. Posem una mica d’oli de coco a la cassola i la
saltegem.
Mentrestant
pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes. Les posem a la cassola i
saltegem.
Afegim lo curry i la fulla de llorer i continuem saltejant.
Seguidament hi posem lo panís cuit i salem al gust.
Tallem la tomaca a daus i la posem a la cassola. Sofregim.
Pelem la
carabassa i la tallem a trossos.
Netegem los
tirabecs i los tallem a trossos.
Quan estigue lo sofregit fet tirem lo caldo de verdura i seguidament la carabassa i los tirabecs. Corregim de sal si és necessari.
Coem a foc lent fins que la carabassa estigue toveta i ja podrem servir.
Com tots los guisats, és un plat que està més bo l’endemà, i és perfecte per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada