16/10/23

Guisat de carabassa al curry

 


Ingredients:

1 carabassa cacauet

1 ceba grossa

4 pastanagues

100g panís cuit

1 manollet de tirabecs o bajoques

200g tomaca en conserva o tomaca pelada

1l caldo verdura

2C espècies de curry

1 fulla de llorer

Sal

Oli de coco

 

Preparació:

Pelem i tallem la ceba a juliana. Posem una mica d’oli de coco a la cassola i la saltegem.

Mentrestant pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes. Les posem a la cassola i saltegem.


Afegim lo curry i la fulla de llorer i continuem saltejant.

Seguidament hi posem lo panís cuit i salem al gust.

Tallem la tomaca a daus i la posem a la cassola. Sofregim.

Pelem la carabassa i la tallem a trossos.

Netegem los tirabecs i los tallem a trossos.

Quan estigue lo sofregit fet tirem lo caldo de verdura i seguidament la carabassa i los tirabecs. Corregim de sal si és necessari.

Coem a foc lent fins que la carabassa estigue toveta i ja podrem servir.

Com tots los guisats, és un plat que està més bo l’endemà, i és perfecte per a la carmanyola.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada