Ingredients:
2 tasses de
quinoa
2 tasses de
verdura (primentó, pastanaga i ceba) saltejada amb shitake (restes de nevera)
2C iogurt de
coco
2 ous
Sal
Pebre
Herbes provençals
Preparació:
Netegem i
bullim la quinoa en aigua. Quan estigue feta, l’escorrem bé.
A un bol
barregem los ous i lo iogurt de coco. Afegim les espècies al gust.
A continuació hi posem la quinoa i les verdures saltejades amb shitake.
Precalentem lo
forn a 170º.
Remenem bé i ho posem a una safata de forn amb paper vegetal per a desemmotllar més fàcilment.
Ho coem fins
que veiguem que estigue doradet i compacte.
Traiem del forn i servim calent si voleu o bé ho dixem gelar i lo guardem per a l’endemà.
És un pastís que fet d’un dia per a l’altre està molt bo i si lo serviu fresquet també vos agradarà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada