12/6/23

Pastís de carabassó, feta i ou


Un pastís senzill tant per a minjar fresquet com acabat de fer.

Ingredients:

2 carabassons grossos

6 tomaques cherry en oli

200g formatge feta

6 ous

Sal

Pebre

Herbes provençals

 

Preparació:

Netegem bé los carabassons i los tallem a làmines fines.


Batem los ous.

Desfem lo feta en los dits i l’afegim als ous. Salpebrem i posem els herbes provençals al gust. Ho barregem bé.

A una safata de vidre, posem un tros de paper vegetal (així després ho podrem desemmotllar millor).

Posem les tomaques, una capa de làmines de carabassó, una mica de la barreja d’ou i així anem fent capes.


Ho posem al forn i coem a 180º unes 35-40 minuts, fins que estigue quallat.

Traiem del forn, desemmotllem i ja podem gaudir, o lo guardem per a l’endemà fresquet, com més vos agrade.

 

 

 

1 comentari:

  1. Ens agraden molt aquest tipus de pastissos, i ara amb la calor són perfectes!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina