Un pastís senzill tant per a minjar fresquet com acabat de fer.
Ingredients:
2
carabassons grossos
6 tomaques
cherry en oli
200g
formatge feta
6 ous
Sal
Pebre
Herbes provençals
Preparació:
Netegem bé
los carabassons i los tallem a làmines fines.
Batem los ous.
Desfem lo
feta en los dits i l’afegim als ous. Salpebrem i posem els herbes provençals al
gust. Ho barregem bé.
A una safata
de vidre, posem un tros de paper vegetal (així després ho podrem desemmotllar
millor).
Posem les tomaques, una capa de làmines de carabassó, una mica de la barreja d’ou i així anem fent capes.
Ho posem al forn i coem a 180º unes 35-40 minuts, fins que estigue quallat.
Traiem del forn, desemmotllem i ja podem gaudir, o lo guardem per a l’endemà fresquet, com més vos agrade.
Ens agraden molt aquest tipus de pastissos, i ara amb la calor són perfectes!
ResponEliminaPtnts
Glòria