7/6/23

Un llibre, una recepta (66). Hummus màgic

 

 


Aquest mes vos porto un llibre de receptes carregades d’energia i unes fotografies fantàstiques. Espiritual Chef. Alimentos esenciales del alma de Javier Medvedovsky. Un chef que fa anys que seguixo i fins i tot he fet algun curs amb ell. Molt recomanable per a gaudir de la cuina i los vegetals.


La recepta d’avui, com no, havia de ser un hummus que a casa mos encantat i aquest té un toquet molt bo. Ja me contareu si vos ha agradat perquè los que l’han provat, han volgut repetir.

 

Ingredients:

12g cigrons

80g pipes de girasol

125ml suc de llimona

Pell ratllada de dues llimones

100ml tahina

125ml oli d’auliva

125ml aigua

1c comí

1c curry

1c sal

1 dent d’all

 

Preparació:

Posem a remulla los cigrons durant dos dies canviant l’aigua cada dia. Després es posen a un colador i ho dixem entre 4hores i un dia.

Posem a remulla les pipes de girasol entre 3 i hores.


Colem les pipes de girasol.

Triturem los cigrons en la resta d’ingredients.

Servim acompanyat de verdura, pa, o lo que més vos agrade. Fins i tot podeu fer un bon entrepà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada