Aquest mes vos porto un llibre de receptes carregades d’energia i unes fotografies fantàstiques. Espiritual Chef. Alimentos esenciales del alma de Javier Medvedovsky. Un chef que fa anys que seguixo i fins i tot he fet algun curs amb ell. Molt recomanable per a gaudir de la cuina i los vegetals.
La recepta d’avui, com no, havia de ser un hummus que a casa mos encantat
i aquest té un toquet molt bo. Ja me contareu si vos ha agradat perquè los que
l’han provat, han volgut repetir.
Ingredients:
12g cigrons
80g pipes de girasol
125ml suc de llimona
Pell ratllada de dues llimones
100ml tahina
125ml oli d’auliva
125ml aigua
1c comí
1c curry
1c sal
1 dent d’all
Preparació:
Posem a remulla los cigrons durant dos dies canviant l’aigua cada dia.
Després es posen a un colador i ho dixem entre 4hores i un dia.
Posem a remulla les pipes de girasol entre 3 i hores.
Colem les pipes de girasol.
Triturem los cigrons en la resta d’ingredients.
Servim acompanyat de verdura, pa, o lo que més vos agrade. Fins i tot podeu fer un bon entrepà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada