Ingredients:
400g arròs
Faves tendres*
300g
calamarsons (“xipirons” que li diem natros)
1 ceba
2 dents d’all
2 tomaques
10-12 primentons
del piquillo en conserva
800ml caldo
verdura (o de peix)
Sal
Pebre
Oli d’auliva
*No poso quantitat perquè no ho vaig pesar, a ull. Quan desgrano faves ne faig més i les congelo en porcions perquè s’aguanten molt bé així.
Preparació:
Desfem les
favetes de les seues baines i les reservem.
Netegem los
calamarsons.
Pelem la
ceba i la tallem ben menuda.
Ratllem les
tomaques.
Posem un bon
xorro d’oli a la paella i afegim les dos dents d’all aixafades. A continuació
afegim la ceba i la tomaca i ho sofregim. Salpebrem.
Seguidament hi tirem los calamarsons i saltegem.
Afegim l’arròs i lo saltegem una mica i tot seguit hi posem les favetes i lo caldo de verdura. Salem al gust i ho dixem coure.
Quan veiguem que l’arròs està casi fet, apaguem lo foc, posem los primentons tallats per la mitat per damunt i dixem acabar de coure.
Servim i gaudim d’un bon arrosset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada