22/4/23

Arròs en calamarsons i favetes

 


Ingredients:

400g arròs

Faves tendres*

300g calamarsons (“xipirons” que li diem natros)

1 ceba

2 dents d’all

2 tomaques

10-12 primentons del piquillo en conserva

800ml caldo verdura (o de peix)

Sal

Pebre

Oli d’auliva

*No poso quantitat perquè no ho vaig pesar, a ull. Quan desgrano faves ne faig més i les congelo en porcions perquè s’aguanten molt bé així.

 

Preparació:

Desfem les favetes de les seues baines i les reservem.

Netegem los calamarsons.

Pelem la ceba i la tallem ben menuda.

Ratllem les tomaques.

Posem un bon xorro d’oli a la paella i afegim les dos dents d’all aixafades. A continuació afegim la ceba i la tomaca i ho sofregim. Salpebrem.


Seguidament hi tirem los calamarsons i saltegem.

Afegim l’arròs i lo saltegem una mica i tot seguit hi posem les favetes i lo caldo de verdura. Salem al gust i ho dixem coure.


Quan veiguem que l’arròs està casi fet, apaguem lo foc, posem los primentons tallats per la mitat per damunt i dixem acabar de coure.

Servim i gaudim d’un bon arrosset.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada