17/4/23

Abadejo en crema de cigrons i espinacs

 


Ingredients:

4 lloms d’abadejo salat

500g cigrons cuits

500g espinacs frescos

100ml caldo verdura

1 dent d’all

Sal

Oli

Pebre negre

Comí

Sèsam negre

  

Preparació:

Tallem los lloms d’abadejo per la mitat i los dessalem. Los hi canviem un mínim de 3 aigües.

Netegem bé los espinacs.


A una cassola saltegem los cigrons en un xorret d’oli i la dent d’all. Afegim lo caldo de verdura, salpebrem i dixem coure uns 20 minuts tapat. En acabar, ho triturem. Ha de quedar una crema espessa, però si vos agrada més líquida sempre li poseu posar més caldo de verdura.

Saltegem los espinacs en un xorret d’oli.

Fem l’abadejo a la paella en un xorret d’oli. Volta i volta, sense passar-mos del punt de cocció, ha de quedar tendre.

Repartim la crema de cigrons a la base dels plats, posem una mica d’espinacs i los lloms d’abadejo. Per damunt li posem una mica de sèsam negre. Servim acabat de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada