12/4/23

Mossets de pasta fullada amb bolets

 


Ingredients:

1 ceba

3C PX

6 xampinyons

6 portobello

1 grapat de camagrocs

Formatge de cabra

2 làmines de pasta fullada sense gluten

1 ou

Herbes provençals

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a juliana ben fina. La posem a la paella en un xorret d’oli d’auliva i la dixem caramel·litzar, a mitant cocció li afegim lo PX. Si ne voleu fer més quantitat (sempre va bé fer rebost), ho podeu guardar a la nevera uns dies o bé fer-ne conserva al bany Maria.

Netegem tots los bolets i los tallem a làmines, los camagrocs no cal tallar-los a no ser que siguen molt grossos. Los saltegem en un bon xorro d’oli a la paella.

Precalentarem lo forn a 200º.

Estenem les làmines de pasta fullada i les tallem a quadres, després, dintre los quadres fem allets a les vores tal i com podeu vore a la foto.


Posem lo paper vegetal damunt la llanda de forn i separem los quadradets.

A cada quadradet posarem una culleradeta de la reducció de ceba i al damunt una mica de saltejat de bolets.

Desfarem lo formatge de cabra a trossets i n’anirem posat damunt dels bolets.

A continuació, plegarem les voretes dels quadradets com si fossen uns regals. Ho pintarem en ou i per damunt hi tirarem una mica d’herbes provençals.

Ho enfornarem fins que la pasta estigue ben cuita.

Dixarem gelar i a minjar!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada