Les amanides són fàcils de preparar i saludables. Recordeu de minjar sempre alguna cosa crua al llarg del vostre dia.
Ingredients:
1 remolatxa
cuita al forn
Enciam
Festucs
Per a la
salsa:
Iogurt de
coco (o lo que consumiu, però natural sense sucres afegits)
Pebre negre
2C oli d’auliva
1 manollet cilantre
1c comí en
pols
Preparació:
Netegem bé l’enciam
i l’escorrem.
Preparem la
salsa. Trinxem lo cilantre i ho barregem en l’oli, pebre negre, comí i iogurt. Afegim
un polsim de sal al gust.
Pelem i
trinxem un grapat de festucs.
Pelem i
tallem la remolatxa a rodanxes.
Posem a una safata l’enciam, a sobre les rodanxes de remolatxa i repartim una mica de salsa per sobre (la resta la reservem per si algú ne vol una mica més). I acabem l’amanida repartint los festucs per sobre.
Bona idea la de coure al forn les remolatxes, d'aquesta manera resultaran més dolces.
ResponEliminaPetons Cristina
Sí, queden molt millor que bullides, gràcies!
ResponElimina