25/11/21

Amanida de remolatxa

 


Les amanides són fàcils de preparar i saludables. Recordeu de minjar sempre alguna cosa crua al llarg del vostre dia.

Ingredients:

1 remolatxa cuita al forn

Enciam

Festucs

Per a la salsa:

Iogurt de coco (o lo que consumiu, però natural sense sucres afegits)

Pebre negre

2C oli d’auliva

1 manollet cilantre

1c comí en pols

 

Preparació:

Netegem bé l’enciam i l’escorrem.

Preparem la salsa. Trinxem lo cilantre i ho barregem en l’oli, pebre negre, comí i iogurt. Afegim un polsim de sal al gust.

Pelem i trinxem un grapat de festucs.

Pelem i tallem la remolatxa a rodanxes.

Posem a una safata l’enciam, a sobre les rodanxes de remolatxa i repartim una mica de salsa per sobre (la resta la reservem per si algú ne vol una mica més). I acabem l’amanida repartint los festucs per sobre.

 

2 comentaris:

  1. Bona idea la de coure al forn les remolatxes, d'aquesta manera resultaran més dolces.
    Petons Cristina

    ResponElimina
  2. Sí, queden molt millor que bullides, gràcies!

    ResponElimina