7/7/20

Un llibre, una recepta (31). Remenat picantet de seitons

O remenat picantet de boquerons que diríem al meu poble.



Lo llibre d’aquest mes és d’un gran cuiner mediàtic que tots coneixeu de sobres i no calen presentacions: Recetas de cocina de Karlos Arguiñano.


Helena s'ha animat a fer un Gazpacho Extremeño que feia anys que no en feia i l'ha trobat molt bo.



Imma, ens ha preparat una Ensalada de patatas, morrones y bacalao que fa una pinta boníssima!




I ara sí, la recepta d'avui.

Ingredients:
(per a 4 pax)
½ kg de boquerons
8 ous
8 primentons del piquillo
2 cebes tendres menudes
2 dents d’all
½ pesteta
Pa d’espelta integral
Oli d’auliva
Sal
Julivert
Pebre

Preparació:
Netegem bé los boquerons i los salem una mica.
Posem un xorro d’oli a la paella i fem volta i volta los primentons del piquillo.

Lo pa també teniu opció de fregir-lo com a la recepta original, però a mi m’agrada més acabat de fer, menys greixos i més saludable.
A una altra paella posem un xorro d’oli. Tallem la ceba a trossets, laminem los alls i ho posem tot a la paella amb lo tros de pesteta.

Quan la ceba estigue doradeta, afegim los boquerons i los saltegem una mica.

Afegim los ous, lo julivert picat i salpebrem.

Remenem amb compte per tal de no trencar los boquerons i quallem bé l’ou.

Ho servim tot fent un plat combinat fantàstic.


D’aquest llibre, podeu trobar una altra recepta ja publicada al blog: Carxofes farcidesde gambes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada