O remenat
picantet de boquerons que diríem al meu poble.
Lo llibre d’aquest
mes és d’un gran cuiner mediàtic que tots coneixeu de sobres i no calen
presentacions: Recetas de cocina
de Karlos Arguiñano.
Helena s'ha animat a fer un Gazpacho Extremeño que feia anys que no en feia i l'ha trobat molt bo.
Imma, ens ha preparat una Ensalada de patatas, morrones y bacalao que fa una pinta boníssima!
I ara sí, la recepta d'avui.
Ingredients:
(per a 4
pax)
½ kg de
boquerons
8 ous
8 primentons
del piquillo
2 cebes
tendres menudes
2 dents d’all
½ pesteta
Pa d’espelta
integral
Oli d’auliva
Sal
Julivert
Pebre
Preparació:
Netegem bé
los boquerons i los salem una mica.
Posem un
xorro d’oli a la paella i fem volta i volta los primentons del piquillo.
Lo pa també teniu
opció de fregir-lo com a la recepta original, però a mi m’agrada més acabat de
fer, menys greixos i més saludable.
A una altra
paella posem un xorro d’oli. Tallem la ceba a trossets, laminem los alls i ho
posem tot a la paella amb lo tros de pesteta.
Quan la ceba
estigue doradeta, afegim los boquerons i los saltegem una mica.
Afegim los
ous, lo julivert picat i salpebrem.
Remenem amb
compte per tal de no trencar los boquerons i quallem bé l’ou.
Ho servim
tot fent un plat combinat fantàstic.
D’aquest
llibre, podeu trobar una altra recepta ja publicada al blog: Carxofes farcidesde gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada