17/7/20

Rainbow bowl



A vegades preparar un plat no costa tant i ens alegra el dia.

Ingredients:
Pastanaga
Raves
Llimona
Cigrons cuits
Alvocat
Xampinyons portobello
Brots tendres (enciam, mizuna, tatsoy, katsuma, bleda roja i mostassa)
Cherries
Col llombarda
Sèsam
Sèsam negre
Comí
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre

Preparació:
Com que és un plat que minjarem fresquet, saltejarem los cigrons la nit abans amb una mica de comí, sal, pebre i oli d’auliva.
Netegem los portobello i los tallem a làmines. Los slategem en un xorret d’oli a la paella.
Reservarem també a la nevera com los cigrons.
Netejarem los raves i los tallarem a làmines. Los posarem a macerar mentre ho preparem tot en lo suc de la llimona.
Tallarem un tros de col llombarda a làmines fines.
Pelarem i ratllarem les pastanagues.
Rentarem i partirem les cherries per la mitat.
Tallarem l’alvocat a làmines.
Muntarem el plat tot disposant los ingredients com vulguem.
Al damunt hi tirarem un mica de sèsam i de sèsam negre. Servirem i cadascú que s’ho amanixque amb un bon xorret d’oli d’auliva, sal i pebre.



També ho podeu acompanyar amb alguna  de les salses d’aquestes receptes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada