A vegades
preparar un plat no costa tant i ens alegra el dia.
Ingredients:
Pastanaga
Raves
Llimona
Cigrons cuits
Alvocat
Xampinyons
portobello
Brots tendres
(enciam, mizuna, tatsoy, katsuma, bleda roja i
mostassa)
Cherries
Col llombarda
Sèsam
Sèsam negre
Comí
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Com que és un
plat que minjarem fresquet, saltejarem los cigrons la nit abans amb una mica de
comí, sal, pebre i oli d’auliva.
Netegem los
portobello i los tallem a làmines. Los slategem en un xorret d’oli a la paella.
Reservarem
també a la nevera com los cigrons.
Netejarem
los raves i los tallarem a làmines. Los posarem a macerar mentre ho preparem tot
en lo suc de la llimona.
Tallarem un
tros de col llombarda a làmines fines.
Pelarem i
ratllarem les pastanagues.
Rentarem i
partirem les cherries per la mitat.
Tallarem l’alvocat
a làmines.
Muntarem el
plat tot disposant los ingredients com vulguem.
Al damunt hi
tirarem un mica de sèsam i de sèsam negre. Servirem i cadascú que s’ho
amanixque amb un bon xorret d’oli d’auliva, sal i pebre.
També ho
podeu acompanyar amb alguna de les
salses d’aquestes receptes:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada