Ingredients:
2
pastanagues
2
carabassons
1 ceba
tendra
1 dent d’all
Sal
Pell de
llimona (jo je aprofitat unes llimones que havia fet amb conserva)
2C suc de
llimona
1C anet (ho
he substituït per cebollí fresc)
Pebre
Preparació:
Pelem les
pastanagues i les ratllem.
Netegem bé
lo carabassó i lo ratllem.
Amb Magimix:
Posem lo
processador d’aliment amb el disc de ratllar de 4mm i ratllem lo carabassó i
les pastanagues.
Ho posem tot
a un bol amb 2 cullerades de sal, ho barregem bé i dixem reposar 30 minuts.
Escorrem bé
amb les mans l’excés d’aigua i ho posem a un altre bol.
Tallem la
ceba tendra ben fineta, la pell de llimona a trossets també. Ho afegim al bol
amb lo suc de llimona i l’all ratllat.
Barregem bé,
i servim amb una mica de cebollí al damunt.
Una amanida refrescant
ideal per acompanyar los plats de l’estiu.
Y tanto que ideal para acompañar los platos de verano. Una carne a la plancha y esta ensalada, plato redondo. Me encanta. Feliz verano.
ResponEliminaSenzilla i boníssima!! Molt bona sugerencia per l'estiu.
ResponEliminaPetons
Ideal para estos días de calor.
ResponEliminaBss
a més de preciosa segur que esta boníssima, quins colors tan macus!!
ResponEliminapetons
Qué bona aquesta amanida, que fresca i que nutritiva. A mes, colorista... no es pot demanar mès. Jo també he escollit salat. Petò
ResponEliminaComensemt en amanides . Bo grasies
ResponEliminaComensem en amanides . Bonisim gracies.
ResponElimina