5/7/19

Zucchini slaw



Amb Cooking the Chef avui coneixem a la cuinera Anna Olson. Podeu trobar una infinitat de receptes seves, sobretot dolces però com jo sóc més de salat i amb la calor vaig vore aquesta amanida, no vaig poder resistir provar de fer-la. No hi ha res millor que menjar ingredients frescos i crus per a poder assimilar totes les seves propietats.

Ingredients:
2 pastanagues
2 carabassons
1 ceba tendra
1 dent d’all
Sal
Pell de llimona (jo je aprofitat unes llimones que havia fet amb conserva)
2C suc de llimona
1C anet (ho he substituït per cebollí fresc)
Pebre

Preparació:
Pelem les pastanagues i les ratllem.
Netegem bé lo carabassó i lo ratllem.
Amb Magimix:
Posem lo processador d’aliment amb el disc de ratllar de 4mm i ratllem lo carabassó i les pastanagues.


Ho posem tot a un bol amb 2 cullerades de sal, ho barregem bé i dixem reposar 30 minuts.



Escorrem bé amb les mans l’excés d’aigua i ho posem a un altre bol.



Tallem la ceba tendra ben fineta, la pell de llimona a trossets també. Ho afegim al bol amb lo suc de llimona i l’all ratllat.
Barregem bé, i servim amb una mica de cebollí al damunt.



Una amanida refrescant ideal per acompanyar los plats de l’estiu.





7 comentaris:

  1. Y tanto que ideal para acompañar los platos de verano. Una carne a la plancha y esta ensalada, plato redondo. Me encanta. Feliz verano.

    ResponElimina
  2. Senzilla i boníssima!! Molt bona sugerencia per l'estiu.
    Petons

    ResponElimina
  3. a més de preciosa segur que esta boníssima, quins colors tan macus!!
    petons

    ResponElimina
  4. Qué bona aquesta amanida, que fresca i que nutritiva. A mes, colorista... no es pot demanar mès. Jo també he escollit salat. Petò

    ResponElimina
  5. Comensemt en amanides . Bo grasies

    ResponElimina
  6. Comensem en amanides . Bonisim gracies.

    ResponElimina