7/7/19

Un llibre, una recepta (19). Peres amb perfum oriental


Una recepta dolceta per a descobrir un nou llibre amb Un llibre, una recepta. Lo d’avui Las 100 recetas más rápidas de la cocina vegetariana de Mº Pilar Ibern “Gavina”. Receptes senzilles del dia a dia que podreu preparar en un moment i segur que agradaran a tota la família.



Helena s’ha animat a preparar una recepta del llibre per emportar-se a la carmanyola i dinar a la feina: Amanida de fusilli amb salsa d’alvocat.


Imma ha preparat una Terrina de colors ben bona amb verduretes de temporada.



I ara, les peres.

Ingredients:
4 peres conference
100g panses
1 rama de canyella
La pell d’una llimona
Una mica de gingebre
Claus
1 got de suc de raïm negre (jo l’he canviar per mig got de rom negre i mig d’aigua)

Preparació:
Arremullarem els panses amb el got d’aigua i rom.
Mentrestant, pelarem les peres i les tallarem en quatre parts.


Les posarem a una olla i afegirem la canyella, la llimona, el gingebre, los claus i les panses arremullades amb el líquid.


Ho courem a foc mínim tapat uns 20 minuts aproximadament fins que els peres estiguen cuites.


I les podrem gaudir com més mos agraden, directament, fresquetes, amb el porridge del matí, per acompanyar unes postres...



La pròxima edició ja arribarem al número 20 i vindrà amb regal. Si teniu ganes de participar, apunteu's a: cuinemcuinem@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada