7/10/15

Rotllets d'asbargínyia




Ingredients:
1 ceba
2 asbargínyies grans
1c pasta de gingebre i all
Pinyons
2 fulls massa philo
Sal
Pebre
Oli
Cúrcuma
Sèsam

Preparació:
Pelem, rentem i tallem la ceba a trossets. La posem a sofregir en un xorret d’oli a la paella juntament en la pasta d’all i gingebre.
Rentem i tallem les asbargínyies a quadradets i les afegim al sofregit.


Especiem i afegim los pinyons mentre cabem de fer lo sofregit.
Tallem la massa philo a tires, posem una cullerada del sofregit al mig i enrotllem. 


Ho anem posant a una llanda de forn en paper vegetal per a que no s’apeguen. Quan tinguem los rotllets, los untem en oli i los hi tirem sèsam per damunt. 


Enfornem fins que estiguin una mica doradets, traiem i servim.
Són bons acabats de fer o també gelats.


3 comentaris: