Ingredients:
1 coliflor
2c all
granulat sec
2c pebre
roig picant
2c comí mòlt
Sal
Oli d’auliva
6 xampinyons
Panís cuit
Barreja de
brots tendres (
Tomaques cherries
10 tortillas
de panís
Preparació:
Precalentem lo
forn a 170º.
A un bol posem les espècies i les barregem bé.
Afegim l’oli d’auliva i la sal i fem lo marinat.
Netegem la col i tallem totes les floretes. Afegim la col al bol i barregem per a que s’impregne bé.
Posem la col a la safata de forn damunt d’un paper vegetal i coem fins que estigue cuita. Depenent de com vos agrade la podeu dixar més “al dente”, torradeta... al gust.
Mentrestant netejem
los xampinyons, los laminem i saltegem en un xorret d’oli.
Acalentem las
tortillas i les anem farcint al gust amb los brots tendres, la col, lo panís,
los xampinyons i les cherries.
Com veieu és un plat que també es pot minjar gelat, així que si ho preparem tot la nit ans, l’endemà tenim uns tacos fresquets ben bons.
Ah! I no vos
oblideu de posar una salseta ben picant al damunt si vos agrada o bé una mica
de guacamole.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada