Avui vos porto una recepta de llimones en conserva molt bona que he adaptat de la recepta de Mercado Calabajio.
La podeu
utilitzar per amanides, guisats llegums... segur que vos sorprendrà!
Ingredients:
1kg de
llimones (vos recomano que siguen de casa o ecològiques ja que ne consumirem la
pell)
100g sal
2 fulles de
llorer
Pebre de
colors
2 pestetes
Comí
Coriandre
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
les llimones.
Los hi tallem les dos puntes i los hi fem un talls als costats alternant dalt o baix sense acabar-los de tallar, com a la foto.
Posem sal a
l’interior dels talls.
Posem les llimones a l’interior dels pots i acabem de posar la sal que mos queda.
Los hi posem
un pes al damunt i dixem reposar 1 dia.
Ho dixem reposar mínim una setmana i ja podrem consumir.
A mi m’agrada guarda-ho a la nevera perquè es conserva durant més temps.
Ostrasssss feia molt temps que volia fer estés llimes tipus "encurtidos" que utilitzem molt a les receptes marroquis.
ResponEliminaMoltissimes gracies.
A mes a mes ara tinc les llimes a punt.