30/1/21

Hamad mraquade (Llimones en conserva) *Marroc



 Avui vos porto una recepta de llimones en conserva molt bona que he adaptat de la recepta de Mercado Calabajio.

La podeu utilitzar per amanides, guisats llegums... segur que vos sorprendrà!

 

Ingredients:

1kg de llimones (vos recomano que siguen de casa o ecològiques ja que ne consumirem la pell)

100g sal

2 fulles de llorer

Pebre de colors

2 pestetes

Comí

Coriandre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem bé les llimones.



Los hi tallem les dos puntes i los hi fem un talls als costats alternant dalt o baix sense acabar-los de tallar, com a la foto.



Posem sal a l’interior dels talls.



Posem les llimones a l’interior dels pots i acabem de posar la sal que mos queda.


Los hi posem un pes al damunt i dixem reposar 1 dia.


L’endemà traiem lo pes, afegim les espècies, la pesteta a trossets i al fulla de llorer. Omplim d’oli i fins a dalt i tanquem bé.



Ho dixem reposar mínim una setmana i ja podrem consumir.

A mi m’agrada guarda-ho a la nevera perquè es conserva durant més temps.

 

1 comentari:

  1. Ostrasssss feia molt temps que volia fer estés llimes tipus "encurtidos" que utilitzem molt a les receptes marroquis.
    Moltissimes gracies.
    A mes a mes ara tinc les llimes a punt.

    ResponElimina