Aquest mes
amb Cocinas del Mundo estem nadalencs i farem un viatge per la gastronomia de
diferents països del món tot buscant plats típics del Nadal. A Noruega aquest
dolç que vos porto avui no pot faltar. Jo he fet la meua versió sense làctics.
3 tasses de
farina
¼ tassa llet
avena
¼ tassa
sucre de coco
¼ tassa oli
d’auliva
Un polsim de
sal
2C llevadura
en pols
2 ous
1c cardamom
¼ tassa
panses
Llimona en
almívar
2C pepites de
xocolata
Preparació:
Jo he fet la
massa amb la Magimix Cook Expert, però es pot fer tranquil·lament a un bol i
amassant amb una cullera.
Posem la
farina, la llet d’avena, lo sucre de coco , l’oli d’auliva, la sal, la llevadura,
los ous i lo cardamom i programem: PANADERÍA/ PAN-BRIOCHE.
Tallem a trossets la llimona en almívar.
Quan pite la
Magimix perquè està a mitat amasada, afegim les panses, la llimona i les pepites
de xocolata.
Quan acabe d’amassar-ho tot ho dixem reposar una hora a la mateixa màquina o a un lloc tapat i calent.
Preparem lo
motlle que volem fer servir.
Precalentem lo
forn a 180º.
Ho posem al motlle i coem uns 40 minuts o fins que veiguem que està cuit.
I si voleu
vore atres receptes de Nadal, només cal que visiteu lo blog de La cajita deNieves y Elena.
Cristina, se ve fantástico. Gracias por tu participación y suerte mañana con el sorteo.
ResponEliminaBss
Elena
No me hubiera a mí importado tener un trocico de tu pan/pastel para desayunar hoy, muy bien que suena :)
ResponEliminaPues yo me apunto a mojarlo en la leche, me envías un trocito. Besitos itos
ResponEliminaFa una pinta boníssima, questa és de les que s'han de provar!! bones festes, petons!
ResponEliminaQue rico, tiene una pinta estupenda. Felices fiestas , bss desde Asturias
ResponElimina