27/7/20

Amanida de cigrons



Una recepta fresqueta perfecta per a l’estiu.

Ingredients:
300g cigrons cuits
1 alvocat
2 pastanagues
10-12 aulives verdes sense pinyol
1 ramet de cebollí
Comí
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Maionesa vegana
Cherries
Llavors de ruella

Preparació:
Saltegem los cigrons en un xorret d’oli, una mica de comí i sal i pebre al gust. I los dixem gelar. Los podem preparar lo mateix dia o ja tenir-los del dia abans, o també quan hem fet el batch cooking.


Posem los cigrons a un bol i los aixafem una mica. Volem aconseguir una textura tipo “ensaladilla”.


Pelem i tallem a trossets les pastanagues i l’alvocat.
Tallem a rodanxes les aulives.
Trinxem lo cebollí.
Ho afegim tot al bol. Barregem bé.


Posem maionesa al gust i acabem de remenar bé per a que quede tot ben barrejat. A mi m’agrada dixar-ho un mínim d’una hora a la nevera per a que los sabors s’acaben d’integrar, però al gust.


Servim en una mica més de maionesa al damunt, les tomaques cherries tallades a trossets i unes quantes llavors de ruella.




1 comentari:

  1. No es común encontrar recetas de ensalada con carbanzos. Creo que esta es un aciert!
    Besos Cristina

    ResponElimina