22/7/20

Gofres d’avena i cacao



Los hi dic gofres per la forma que els hi he donat, però voreu que la recepta és súper senzilla i diferent dels gofres tradicionals.

Ingredients:
(per a 1 gofre)
4C flocs d’avena
Llet d’avena (la meitat del volum dels flocs)
1C cacao

Preparació:
Posem tots los ingredients  junts per tal de triturar-los. Voreu que ha de quedar una massa consistent.


Posem la massa a la gofrera. En lo meu cas, tinc una sandwichera de plaques intercanviables que va molt bé. Planxa, sandwich i gofres, 3 en 1.


Ho dixem coure uns 5 minuts, però tot dependrà dela potència de la vostra gofrera o sandwichera.
Los traiem i servim acompanyat d’una mica de fruita. Jo he utilitzat nabius.


També los podríeu acompanyar d’una mica de xarop d’atzavara si sou més llépols, alguna melmelada o confitura. Per a gustos, colors.

1 comentari:

  1. Has explicado una manera interesante sobre cómo elaborar harina de avena!
    Besos Cristina

    ResponSuprimeix