20/9/19

Trufes de pastís de pastanaga


Si sou amants del carrot cake com jo aquesta versió crudivegana en forma de trufa vos encantarà. Ja m’ho contareu...



Ingredients:
(ne surtiran més o menys depenent de la mida que les feu)
100g pastanagues ratllades (+ una miqueta més per decorar)
150g anous pelades
100g dàtils
3C flocs civada
2C coco assecat ratllat
1C chia
1c canyella
½ c gingebre
¼ c nou moscada
Cobertura blanca:
250g anacards crus
120ml oli de coco (a temperatura ambient)
3C xarop atzavara (Agave)
Suc d’una llima
1c vainilla (opcional)

Opcionalment podeu fer la Cobertura xocolata:
200ml oli de coco (a temperatura ambient)
150g xocolata mínim 70% cacao

Preparació:
Posarem els anacards a remulla 3h abans.
Triturarem tots els ingredients per a fer les boles amb el processador d’aliments de la Magimix Cook Expert o el que tingueu.



Farem boletes de la mida que vulguem, les posarem a una safata i les dixarem reposar a la nevera.


Farem la cobertura blanca tot triturant tot los ingredients bé amb el processador d’aliments de la Magimix Cook Expert o el que tingueu.


Una vegada tindrem la cobertura, punxarem les boletes amb un escuradents, les anirem sucant a les cobertures i anirem dixant a la safata. Les decorarem amb una mica de pastanaga, canyella, anous... al gust.



Les dixarem a la nevera un mínim de 30 minuts per a que solidifiquen.

Podeu fer la cobertura de xocolata desfent la xocolata al bany maria i afegint-li l’oli de coco. Remenarem bé.


*Aquestes boletes són una bona font d’energia.
*A l’estiu les haurem de guardar a la nevera per a que se conserven millor.
*També es poden fer sense cobertura i ser una opció per a esmorzar al pati, berenar... o per als esportistes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada