Si sou
amants del carrot cake com jo aquesta versió crudivegana en forma de trufa vos encantarà.
Ja m’ho contareu...
Ingredients:
(ne surtiran més o menys depenent de la mida que les feu)
100g
pastanagues ratllades (+ una miqueta més per decorar)
150g
anous pelades
100g
dàtils
3C
flocs civada
2C
coco assecat ratllat
1C
chia
1c
canyella
½ c
gingebre
¼ c
nou moscada
Cobertura blanca:
250g
anacards crus
120ml
oli de coco (a temperatura ambient)
3C
xarop atzavara (Agave)
Suc
d’una llima
1c
vainilla (opcional)
Opcionalment
podeu fer la Cobertura xocolata:
200ml
oli de coco (a temperatura ambient)
150g
xocolata mínim 70% cacao
Preparació:
Posarem els anacards a remulla 3h abans.
Triturarem tots els ingredients per a fer les boles amb el
processador d’aliments de la Magimix Cook Expert o el que tingueu.
Farem boletes de la mida que vulguem, les posarem a una safata i les
dixarem reposar a la nevera.
Farem la cobertura blanca tot triturant tot los ingredients bé amb el
processador d’aliments de la Magimix Cook Expert o el que tingueu.
Una vegada tindrem la cobertura, punxarem les boletes amb un
escuradents, les anirem sucant a les cobertures i anirem dixant a la safata.
Les decorarem amb una mica de pastanaga, canyella, anous... al gust.
Les dixarem a la nevera un mínim de 30 minuts per a que
solidifiquen.
Podeu fer la cobertura de xocolata desfent la xocolata al bany maria
i afegint-li l’oli de coco. Remenarem bé.
*Aquestes boletes són una bona font d’energia.
*A l’estiu les haurem de guardar a la nevera per a que se conserven millor.
*També es poden fer sense cobertura i ser una opció per a esmorzar
al pati, berenar... o per als esportistes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada