Ara fa uns dies vam tornar a un restaurant palestí de Barcelona que
havíem anat altres cops i feia temps que no tornàvem, l’Askadinya. Se pot
minjar a dins o bé a la seua terrasseta interior.
Lo servei és amable i atent, teniu un menú diari que està
molt bé i també una amplia carta on triar. Natros vam fer carta.
L’aigua que ofereixen és filtrada i amb ampolla del local.
Lo pa també bo.
I per a minjar vam demanar un combinat de pintxos de
pollastre, corder i ternera amb hummus i ceba marinada. La carn estava marinada
i ben cuinada.
Una taula vegetariana amb: hummus, bakdounsie (crema de
sèsam amb julivert i llimona), pataca mahrusa (puré de pataca, menta i oli d’auliva),
tzalziki, kousa mahshi (carabassó farcit), warak inab (fulles de parra farcides
d’arròs), falafel, cresta de formatge, cresta d’espinacs, moussaka, arròs,
aulives negres i xampinyons farcits. Tot estava realment bo, però lo millor lo
carabassó farcit amb arròs, verdures i espècies. Un superplat que invita a
compartir.
Tenen molts de postres per triar però natros no ne vam fer.
Mos vam decantar per un cafè i un bon té.
Segur que tornem a repetir, perquè sempre sortim contents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada