29/9/18

Askadinya restaurantAra fa uns dies vam tornar a un restaurant palestí de Barcelona que havíem anat altres cops i feia temps que no tornàvem, l’Askadinya. Se pot minjar a dins o bé a la seua terrasseta interior.


Lo servei és amable i atent, teniu un menú diari que està molt bé i també una amplia carta on triar. Natros vam fer carta.

L’aigua que ofereixen és filtrada i amb ampolla del local. Lo pa també bo.

I per a minjar vam demanar un combinat de pintxos de pollastre, corder i ternera amb hummus i ceba marinada. La carn estava marinada i ben cuinada.


Una taula vegetariana amb: hummus, bakdounsie (crema de sèsam amb julivert i llimona), pataca mahrusa (puré de pataca, menta i oli d’auliva), tzalziki, kousa mahshi (carabassó farcit), warak inab (fulles de parra farcides d’arròs), falafel, cresta de formatge, cresta d’espinacs, moussaka, arròs, aulives negres i xampinyons farcits. Tot estava realment bo, però lo millor lo carabassó farcit amb arròs, verdures i espècies. Un superplat que invita a compartir.


Tenen molts de postres per triar però natros no ne vam fer. Mos vam decantar per un cafè i un bon té.Segur que tornem a repetir, perquè sempre sortim contents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada