11/8/18

Bol de chia amb fruits rojos i coco




Ingredients:
2C chia
150ml llet d’avena (o qualsevol altre llet vegetal que vos agrade)
1 grapat de fruits rojos (gerds, mores, maduixes, groselles... )
1C coco assecat a làmines

Preparació:
Posem a un recipient amb tapa (jo utilitzo el mateix got de la Bio chef) posem les cullerades de chia i la llet d’avena. Ho dixem a la nevera tota la nit per a que les llavors de chia s’hidraten. D’aquesta manera aconseguirem una textura gelatinosa que ens ajuda a millorar el trànsit intestinal.
L’endemà al mati afegim los fruits rojos i si vos agrada lo dols també podeu afegir una mica de panela, mel, xarops d’atzavara... i ho triturem tot. Al triturar les llavors de chia, a banda de la fibra també n’aprofitarem millor los omega 3, lo calci i lo magnesi que porta.


Voreu que agafa una consistència cremosa que ho fa ideal per a minjar en cullera. Damunt hi afegiu lo coco laminat i ja podeu començar lo dia amb energia.


També podeu fer variacions i posar-hi fruits secs, nibs de cacao...
I si ne feu més quantitat i ho poseu al congelador en un recipient o bé en menuts individuals obtindreu un gelat de fruits rojos boníssim i ben natural perquè no hi ha res millor que allò que un se fa a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada