Ingredients:
2C chia
150ml llet d’avena
(o qualsevol altre llet vegetal que vos agrade)
1 grapat de
fruits rojos (gerds, mores, maduixes, groselles... )
1C coco
assecat a làmines
Preparació:
Posem a un
recipient amb tapa (jo utilitzo el mateix got de la Bio chef) posem les
cullerades de chia i la llet d’avena. Ho dixem a la nevera tota la nit per a
que les llavors de chia s’hidraten. D’aquesta manera aconseguirem una textura
gelatinosa que ens ajuda a millorar el trànsit intestinal.
L’endemà al
mati afegim los fruits rojos i si vos agrada lo dols també podeu afegir una
mica de panela, mel, xarops d’atzavara... i ho triturem tot. Al triturar les llavors
de chia, a banda de la fibra també n’aprofitarem millor los omega 3, lo calci i
lo magnesi que porta.
Voreu que
agafa una consistència cremosa que ho fa ideal per a minjar en cullera. Damunt
hi afegiu lo coco laminat i ja podeu començar lo dia amb energia.
També podeu
fer variacions i posar-hi fruits secs, nibs de cacao...
I si ne feu
més quantitat i ho poseu al congelador en un recipient o bé en menuts individuals
obtindreu un gelat de fruits rojos boníssim i ben natural perquè no hi ha res
millor que allò que un se fa a casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada