29/4/18

El Taller
De tant en tant redescobreixes llocs nous. Això mos va passar la setmana passada amb el restaurant El Taller de Tarragona. Coneixíem la seua cuina de quan estaven situats a la Part Alta i per casualitat en una de les nostres visites a la ciutat vam fer cap al Serrallo Des de que no vivim a Tarragona estem prou desconnectats i sempre que anem acabem anant als mateixos llocs, així que vam decidir anar-hi per variar. No podíem haver fet millor elecció. Saps que has gaudit minjant quan tots los plats que has demanat t’han agradat. No hi va haver peròs, només mmm...

Ells mateixos es defineixen com: Cuina més  NIKKEI, més HUIMAN, més  SERRALLO.

Vam anar a sopar i vam demanar uns plats a compartir. Però hem decidit que tornarem un altre dia per provar altres plats de la carta per fer un bon dinar.

Per començar vam demanar un vi blanc, Rosa la Guapa. Garnatxa blanca i moscatell d’Alexandria D.O. Montsant 2015.Una mica de pa de coca amb tomaca.


Els plats que van seguir a continuació: les braves, uns mil fulls de pataca amb romesco. Delicioses.


Asbargínyia amb verat marinat, quinoa cruixent i la seua maionesa de miso. Un plat nou a la carta que estrenàvem natros i que els ha sortit rodó. Dels que repetiries sense dubte.Un ceviche de corball amb panís i moniato cruixent. Fantàstic.


I l’últim plat que vam gaudir, una Causa Limenya de vieira soassada, gingebre i ají groc. També molt bo.


Per acabar, un brownie de xocolata, amb ganache de xocolata i gingebre i gelat. Tot al punt.


Com que dit abans, surts content d’un restaurant quan trobes l’equilibri, quan tots los plats t’han agradat i tens ganes de tornar i provar altres coses.
També remarcar un servei amable i atent, com a casa.

Ah! I al migdia tenen un menú diari que no pinta gens malament!
Ja m’explicareu la vostra experiència si hi aneu!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada