15/5/17

Avena amb fruits rojos



Perquè los esmorzars solen ser los grans oblidats als blogs de receptes, avui vos porto un dels esmorzars que m’acompanyen molts matins.




Ingredients:
Flocs d’avena
Llet d’avena (o qualsevol que prengueu)
Gerds
Nabius
Móres
Canyella

Preparació:
La nit abans poseu a un recipient l’avena amb la llet i ho guardeu a la nevera tota la nit.
L’endemà al matí teniu dues opcions, o bé acalentar-ho o bé prendre-ho fresc. Com més vos agrade.
Si ho acalenteu podeu posar la canyella mentre ho feu. Sinó simplement decorem amb los fruits rojos que vulguem minjar, tirem una mica de canyella al damunt i a gaudir d’un esmorzar fàcil, ràpid i que vos aportarà energia per a començar lo dia.



1 comentari:

  1. A mi també m'agrada molt tot i que el faig una mica diferent. Jo remullo la civada amb aigua i el menjo amb una mica de iogurt. Els fruits vermells queden fantàstics amb la civada! :)
    Petons

    ResponElimina