Perquè los
esmorzars solen ser los grans oblidats als blogs de receptes, avui vos porto un
dels esmorzars que m’acompanyen molts matins.
Ingredients:
Flocs d’avena
Llet d’avena
(o qualsevol que prengueu)
Gerds
Nabius
Móres
Canyella
Preparació:
La nit abans
poseu a un recipient l’avena amb la llet i ho guardeu a la nevera tota la nit.
L’endemà al
matí teniu dues opcions, o bé acalentar-ho o bé prendre-ho fresc. Com més vos
agrade.
Si ho
acalenteu podeu posar la canyella mentre ho feu. Sinó simplement decorem amb
los fruits rojos que vulguem minjar, tirem una mica de canyella al damunt i a
gaudir d’un esmorzar fàcil, ràpid i que vos aportarà energia per a començar lo
dia.
A mi també m'agrada molt tot i que el faig una mica diferent. Jo remullo la civada amb aigua i el menjo amb una mica de iogurt. Els fruits vermells queden fantàstics amb la civada! :)
ResponEliminaPetons